Hierboetiek Unyk:
Uw vertrouwde kapper in Ferwerd

Bel ons

Laat uw haar knippen door Hierboetiek Unyk

Vindt u het tijd om iets anders met uw kapsel te doen? Hierboetiek Unyk is een allround kapsalon waar u met al uw haarwensen terecht kunt. Zo kunt u bij ons ook uw haar laten knippen in Ferwert. Al onze kapsters volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends in het kappersvak. Wat voor kapsel u dus ook wilt, niets is te moeilijk voor Hierboetiek Unyk.

Van bijpunten tot kortwieken

Op het gebied van knippen is bij Hierboetiek Unyk alles mogelijk. Voor dames knippen wij bijvoorbeeld moderne en funky kapsels, helemaal naar de laatste mode. Maar ook voor een klassiek kapsel of bijpunten bent u bij ons aan het goede adres. Wij geven professioneel advies over welke kapsels goed bij uw stijl en de vorm van uw gezicht passen.

Heren en kinderen knippen en scheren

Ook voor de heren knippen wij een fris nieuw kapsel. Heren kunnen ook bij onze ervaren kappers terecht voor figuurscheren. Natuurlijk kunt u bij Hierboetiek Unyk ook uw kinderen laten knippen. Hier nemen wij vanzelfsprekend ook alle tijd voor. Als extraatje geven wij elk kind daarom na een knipbeurt een leuk kleurtje of een mooie vlecht. Zo lopen u en uw kind altijd met een glimlach naar buiten.

Hebt u zin in een totaal andere look en wilt u uw haar laten knippen, bel ons dan voor een afspraak! U weet dan zeker dat u niet lang hoeft te wachten. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0518-412233. Wanneer u nog specifieke vragen aan ons heeft, kunt u ons ook een bericht sturen via het contactformulier. We hopen u snel te zien!