Hierboetiek Unyk:
Uw vertrouwde kapper in Ferwerd

Bel ons

Laat bij ons uw haar permanenten of watergolven

Wie wil er nu niet zo’n mooie bos krullen of een volumineuze slag in het haar? Laat uw haar permanenten in Ferwert door Hierboetiek Unyk. Wij hebben jarenlange ervaring in haar permanenten en haar watergolven.

Een permanentje in uw haar

Permanenten geeft, zoals de naam al zegt, een permanenter effect. Daarbij wordt het haar op grote of kleinere rollers gedraaid, afhankelijk van de krul die u wenst. Daarna wordt er permanentvloeistof toegevoegd, waardoor de interne structuur van het haar gewijzigd wordt en het voor langere tijd krult. Over het algemeen verdwijnen grovere krullen sneller dan kleine krulletjes.

Een natuurlijk effect door watergolven

Bij watergolven worden er in uw natte haar rollers aangebracht. Na het drogen blijven er dan golven of slagen in uw haar zitten. Dit geeft een zacht en natuurlijk effect, dat er na meerdere malen wassen weer uit gaat. Geen idee of u voor permanent of watergolf moet gaan? Vraag uw kapster van Hierboetiek Unyk om advies op maat. Wij helpen u graag.

Wilt u uw haar permanenten of uw haar laten watergolven, of bent u op zoek naar advies? Maak dan snel telefonisch een afspraak met onze kapsalon. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0518-412233. Als u nog vragen heeft voor ons, kunt u ook een bericht sturen via het contactformulier. Graag tot snel!