Hierboetiek Unyk:
Uw vertrouwde kapper in Ferwerd

Bel ons

Laat uw haren verven volgens de nieuwste trends

Hebt u zin in een trendy nieuwe look of wilt u uw eigen haarkleur opfrissen? Bij Hierboetiek Unyk kunt u natuurlijk niet alleen terecht voor een knipbeurt, maar ook om uw haren te laten verven in Ferwert. Wij zijn tot bijna alles in staat en gaan graag elke uitdaging aan.

Verschillende trends en technieken

Onze kapsters gaan regelmatig op cursus, zodat ze goed op de hoogte blijven van de nieuwste trends en verftechnieken. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook balayage aan, een Franse techniek voor haarkleuren waarbij de punten van het haar lichter gemaakt worden. Dat geeft een highlight-effect zonder uitgroei, waardoor deze kleurtechniek weinig onderhoud nodig heeft.

Hoogwaardige producten

Hierboetiek Unyk werkt met de hoogwaardige producten van Schwarzkopf Professional. De haarkleuringen van Schwarzkopf zijn ontwikkeld door kleurexperts en geven een prachtig resultaat. Ook voor het bijwerken van uw uitgroei, kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u weer tot in de puntjes verzorgd de deur uit stapt. 

U bent dus van harte welkom om bij ons uw haren te laten verven. Ons team staat voor u klaar! Maak telefonisch even een afspraak, dan weet u zeker dat u snel aan de beurt bent. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0518-412233. Indien u nog vragen heeft kunt u ons ook bereiken via het contactformulier. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.