Hierboetiek Unyk:
Uw vertrouwde kapper in Ferwerd

Bel ons

Vlechtcursus bij Hierboetiek Unyk

Wilt u leren vlechten? Dat kan tijdens een vlechtcursus in Ferwerd bij Hierboetiek Unyk. Zo kunt u uw kleine prinsesje bijvoorbeeld mooie haren bezorgen of weet u straks prachtige creaties te maken bij een bruid. We brengen u alle ins en outs bij, zodat u na afloop alle nodige vlechttechnieken beheerst!

Alleen of met een groep

Vlechten zijn tijdloos en zijn perfect voor zowel alledaagse als bijzondere gelegenheden. De speciale bindtechniek die hierbij aan te pas komt wordt al eeuwenlang gebruikt in haren, maar ook voor andere materialen. Uiteraard richten wij ons bij Hierboetiek Unyk alleen op de haren en leren we u de mooiste creaties te maken. U kunt u individueel inschrijven voor de invlechtworkshop of een cursus aanvragen wanneer u met een complete groep wilt deelnemen. Leuk om samen te doen met vriendinnen, collega’s, buren en zelfs vaders!

Inside en outside technieken

Tijdens de vlechtworkshop brengen we u allereerst de basisvlecht bij. Het gaat echt om inside en outside leren invlechten. Op aanvraag zijn andere technieken eveneens mogelijk. Het is overigens de bedoeling dat u oefent op een eigen meegenomen model met lang haar en het liefst niet te veel lagen. De invlechttraining vindt meestal plaats op een zaterdagmiddag en duurt circa 2 uur. De kosten zijn € 20,00 per persoon. Houd onze Facebook-pagina goed in de gaten als u deel wilt nemen. VOL=VOL! Wees er dus op tijd bij om onze vlechttraining niet te missen.

Schrijf u in voor de vlechtcursus bij Hierboetiek Unyk in Ferwerd door te bellen naar 0518-412233. Vragen kunt u stellen via het contactformulier. We zien u graag verschijnen om u alle technieken bij te leren!